TOKO THAI

TOKO THAI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 844 beoordelingen
20 okt 2020 om 16:58 Alles perfect en heel lekker. Ooit overwogen geen plastic bakjes te gebruiken? misschien voor in de langere termijn? Dan zouden we wel vakker bij Toko Thai bestellen.
19 okt 2020 om 12:27 Helemaal geweldig eten altijd goed op smaak beter dan in Thailand! Tot de volgende keer.
18 okt 2020 om 22:59 Gewoon lekker en lekker op tijd.
11 okt 2020 om 22:15 Mijn eerste ervaring bij dit restaurant is niet al te goed. Ondanks de ik pas in 19 uur bestelde duurde het toch ruim 50 minuten voordat er bezorgd werd. Het eten was tevens lauw, tegen het koude aan.
11 okt 2020 om 20:52 kreeg bij menu bami ipv nasi, had er niet om gevraagd.
11 okt 2020 om 20:09 Lekker gegeten en portie voldoende. Verkeerde soep gekregen, maar gelukkig was deze erg lekker.
10 okt 2020 om 22:54 Top Thai. Goede maaltijd, altijd prima. Saté wel wat klein.
9 okt 2020 om 22:55 Dit was onze 1e bestelling en het was echt heerlijk! Vooral de thom yam koeng (soep) is echt een aanrader een van mijn favo thaise soepen.
8 okt 2020 om 20:31 Bezorging zou na een uur plaatsvinden. Helaas nog 3 kwartier langer moeten wachten. Eten was lauw. Een van de gerechten had een aangebrande smaak, helaas.
8 okt 2020 om 19:25 Food was delicious but Coca cola was warm and the delivery took about an hour. But very tasty food
8 okt 2020 om 16:20 Super lekker gegeten, echt een aanrader! Bezorging duurde lang, maar wij wonen dan ook aan de andere kant van de stad. We gaan zeker vaker bestellen!
7 okt 2020 om 9:20 Ik vond het eten echt bijzonder lekker! Ik heb zelden zulke goede Thaise eend gegeten.